Stella , 26

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Puna & Arsimi

Folku... Të gjitha

Vendndodhje

Huddinge, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Stella
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Stella