Alexia , 24

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Salem, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Alexia
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Alexia