Giusy , 28

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

MAC... Të gjitha

Vendndodhje

napoli, Campania - Napoli, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Giusy
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

251 interesa

EMiS KiLLA.
Salvatore & Giuliano Desìderì...
Don Joe
Adidas Originals
Raffaello
John Newman
Tale e Quale Show
Kënga e Fundit
Cody Simpson
Gli HaVana Club - Tribute Band...
Un Boss in Salotto
Mariano Di Vaio
Benji & Fede
Mariano
Emma Marrone
J-Ax
Rihanna Italia
Nino D'Angelo
Renato Zero
Arteteca Monica e Enzo
Family Guy
Gomorra - La Serie FanPage
Tù Sì Que Vales
Il Grande Gatsby
Reservoir Dogs
Sal Da Vinci
Neymar Jr.
Namie Amuro
Takers
Francesco Monte
Safe Haven Movie
Biagio Izzo
Los Simpson
La scuola più bella del mondo
Alessio Aprea
Laura Pausini
Nek Official
HMatt
Davide Mogavero Official
Squadra antimafia
Snoop Dogg
Lol pazza del mio migliore ami...
Kristiano Ronaldo
Viso d'angelo
Britney Spears - Italia
Alessia Marcuzzi
Uomini e donne
Alessandra Amoroso
Benedetta Caretta Fan Page
NIRKIOP - PAGINA UFFICIALE

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!