Suddi , 22

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
24
interesat
e saja

Vendndodhje

malmo, Skåne, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Suddi
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

24 interesa

Tatuazhe
R&B dhe Hip-hop
Rock
Seriale Televizive
Të dëgjoj Muzikë
Horror
Tё qeshurit
Pop
Argëtim
Qenë
Të dal me shoqërinë
Njohje me njerëz
Mbrëmje me miq
Ha Jashtë
Profesioni Nënë
Relaksim
Melissa Horn
Humor
Verë
Biseda
Mbrëmje në shtëpi
Tatuazhe
Të gatuaj
Mariestads öl

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Suddi