Andžela , 25

Merr lidhjen në app celular
7
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Uog... Të gjitha

Vendndodhje

Klaipeda, Klaipėdos, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Andžela
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

7 interesa

Benediktas Vanagas
Makalius
Vidas Bareikis
Jurga Šeduikytė
The Simpsons
Phil Fischer
Starkaus & Radzevičiaus kelion...

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Andžela