Alessandro , 45

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Che... Të gjitha

Vendndodhje

Pinzolo, Trentino Alto Adige - Trento, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Alessandro
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Sono un marito e padre serio uso fiesta x contattare i miei amici non mi interessano ne gay ne escort

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Alessandro