Marco , 54

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Calliano, Trentino Alto Adige - Trento, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Marco
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!