Billy , 40

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

malmo, Skåne, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Billy
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!