Pham , 31

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Eskilstuna, Södermanland, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Pham
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

About me

Life is beautiful

Gjuhë

Vietnamisht