Lucas , 26

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

salvador, Bahia, Brazil
Shiko sa afër jeni ti dhe Lucas
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

18 interesa

Os Donos da Bola BA
João Andrade
Basketboll
Banda Garota Safada
SporTV
Saia Rodada
Fox Sports
Katiely Kathissumi
Isabela Sousa
Fila Brasil
Conexão Repórter
Voleibol
Forró do Sfrega
Adelson Carvalho
A Procura da Felicidade
Qyteti i Zotit
Dani Alves
Forrobodó

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

insta :segue lá Lucas.andrade39192

Gjuhë

Portugalisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!