Yunior , 22

Merr lidhjen në app celular
4
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Yunior
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, mbi 30 vjeç

4 interesa

Sporte
Komedi
Tё qeshurit
Futboll

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Alguien divertido y que le gustaría conocer gente nueva

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Yunior