Manuel , 25

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Manuel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-27 vjeç

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!