Chase , 33

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
78
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Univer... Të gjitha

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Chase
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 23-36 vjeç

78 interesa

Basketboll
Familja
Të shikoj filma
Të puthem
Kafe
PS3
Malet
Rock
The Simpsons
Udhëtime me Makinë
Me të thirrur
Pica
Internet
Mish
Bregdet
Të dëgjoj Muzikë
Iron Man
Dashuri
Horror
Sinqeriteti
Not
Fast & Furious
Udhëtime fundjave
Peshëngritje
Njohje me persona
Titanic
Filma
Muzikë House
South Park
Te udhetoj
Dance
Ecje Buzë Detit
Undhëtime
Televizion
Metallica
Bob Marley
Pink Floyd
Njohje me njerëz
Restorante
Muzikë
Grilata
Të rrij zgjuar deri vonë
Miqësi
Fruta Deti
Ha Jashtë
Akullore
Gatim Shtëpie
Coldplay
Guns N' Roses
The Hangover

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

I am a gamer nerd living the struggling artist life as a photographer. Inbetween job. I’m also into hiking and kayaking, getting a drink or two beer or cocktails. I don’t smoke habitually but once in a blue moon I’ll have a cigar or hookah. But, I don’t do that a lot. I like watching horror movies. I’m current going back to school for digital media learning graphic design and video and stuff.

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Chase