Kathryn , 34

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Kathryn
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 19-30 vjeç

3 interesa

Gabriel Iglesias
Ozuna
Franco De Vita

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

I am a lot of things I’m caring and nice and generous and outgoing and there’s lots of things you can say about me but I do to get stressed out a lot I have three girls I do like to drink but not all the time once maybe in a blue moon I do like to smoke weed on occasion

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!