Alex , 43

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

finiks, Arizona, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Alex
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 33-46 vjeç

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Estoy en busca del amor

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Alex