William , 31

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe William
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 20-33 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!