Cris , 41

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Cris
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 38-51 vjeç

Gjuhë

Portugalisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Cris