Alexa , 23

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Alexa
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 20-33 vjeç

Të dhënat personale

Fёmijё:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Alexa