Paula , 52

Merr lidhjen në app celular
256
interesat
e saja

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Paula
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 42-57 vjeç

256 interesa

Calibre 50
E-40
Heavy D
La Fée Clochette
Jimmy Buffett and the Coral Re...
August Alsina
Al Rojo Vivo
Discovery en Español
LL Cool J
Red Lobster Cheddar Bay Biscui...
Miss Jill Scott
The Voice
Michelle Phan
Juice
David Wolfe
A&E
Pawn Stars on History
Tim Tebow
Annie Lennox
John Mellencamp
The Chew
The Fox and the Hound
Jenni Rivera
Morning Express with Robin Mea...
Native Shoes
Frankie El Jefe
Baby Bash
Banda Ms
Xhenifer Hadson
The Wizard of Oz
The Future of Food
Iceberg Vodka
Billie Holiday
Billy Squier
Paul Masson Grande Amber Brand...
Cloudy With A Chance Of Meatba...
Rush
Luis Fonsi
Sneaky Pete
Beto y Sus Canarios
Telemundo
Romeo Santos
Walgreens
Febreze
Smoothie King
Latin Boi
Grey Goose
Bad Teacher
Melissa Etheridge
Sarah McLachlan

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Paula