Andii , 26

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Makassar, South Sulawesi, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Andii
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-30 vjeç

Të dhënat personale

Duhan:
Shfaq

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Andii