Turpin , 39

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

finiks, Arizona, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Turpin
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 30-55 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!