Chucky Hammond , 30

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

kolumbus, Ohio, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Chucky Hammond
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-40 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Chucky Hammond