Saucedup Byrd , 28

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Saucedup Byrd
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-45 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!