Emma , 43

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

bandung, West Java, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Emma
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 38-51 vjeç

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!