Ozah , 36

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Nju Jork, New York, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Ozah
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 45-62 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Ozah