Zav , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Bauang, La Union, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Zav
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 22-31 vjeç

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Binge watches a lot. Finds daydreaming worthwhile. Believes in the theory of multiverse. ESL Teacher. Mom of 4 dogs.

Gjuhë

Anglisht, Tagalog

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Zav