Liri , 28

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
10
interesat
e saja

Vendndodhje

Champotón, Campeche, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Liri
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 27-31 vjeç

10 interesa

Titanic
Tё qeshurit
David Guetta
Flokё
Bregdet
Gatim Shtëpie
Miqësi
Pica
Të dëgjoj Muzikë
Fruta

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Paraqitja:
Me kё jetoj:
Fёmijё:
Duhan:
Alkool:

About me

Soy poeta cariñosa ...me më shumë...

Gjuhë

Spanjisht