Junsu , 20

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Busan, Busan, Koreja e Jugut
Shiko sa afër jeni ti dhe Junsu
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 18-29 vjeç

4 interesa

Ed Sheeran
어반자카파 (Urban Zakapa)
넷마블 카카오톡게임
SIMON Dominic

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq

About me

hi

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!