Yanti , 25

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Makassar, South Sulawesi, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Yanti
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 24-30 vjeç

1 interes

Shopping

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!