Kevin , 60

0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Tanauan, Batangas, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Kevin
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 40-70 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Honest Kindness and God fearing.

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Kevin