Monik , 20

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
105
interesat
e saja

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Monik
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 18-25 vjeç

105 interesa

Të udhëtoj
Televizion
Lojra me Video
Miqësitë
Muzeume
Akullore
Miq
Ecje Buzë Detit
Fustane
Sushi
Teatër
Komedi
Mythbusters
Çokollatë e zezë
Muzikë
Përralla
Vitet '90
Krijimtaria
Fruta Deti
Njohje me njerëz
Internet
Të rrij zgjuar deri vonë
Nintendo DS
Rock
Fotografi
Avril Lavigne
Romancë
Disney
Paramore
Tё qeshurit
Në Kërkim të Nemo
Ëmbëlsirë
Gatime Furre
Çokollatë
Fruta
Mace
Pac-Man
M&M's
Muzikë
Miqësi
Wii
Vallëzimi
School
Videoklipe muzikore
Tortë çokollate
Dëgjoj muzikë
Avatar
Makaronë
Undhëtime
Shoping

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

*•.¸♡Your local quirky, colorblind artist♡¸.•* 🎨Art commissions? I got chu! 🎮RPGs & 2am discord calls? Hell yeah! 😺Pets? Pics or it ain't real 💮Chill friends? Bring it 🌐Fluent in Meme-speak ┐(゚д゚┐) 🐦UNF, SWOOP! 🇵🇭Home. (o≧∀≦)o 💕 Powered by: Energizer Bunny ⚡🐰

Gjuhë

Anglisht, Tagalog

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Monik

Rrjetet sociale

  • 17 ndjekës

    Lidhur