Rindar , 26

Merr lidhjen në app celular
5
interesat
e saja

Vendndodhje

Makassar, South Sulawesi, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Rindar
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 23-36 vjeç

5 interesa

Dunia Humor Indonesia
Mario Tegu
Illuminance Cosmetics
"Kata Hikmah, Motivasi & Inspi...
美LaVie ビューティーラヴィ

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Rindar