Mary , 26

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
6
interesat
e saja

Vendndodhje

Olinda, Pernambuco, Brazil
Shiko sa afër jeni ti dhe Mary
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, mbi 42 vjeç

6 interesa

Celine Dion
Rita Lee
Banda Torpedo
Frases Bob Marley
Turma da Mônica
Lulu Santos

Gjuhë

Portugalisht