Carlos , 34

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
11
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

medelin, Antioquia, Kolumbia
Shiko sa afër jeni ti dhe Carlos
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 25-59 vjeç

11 interesa

Aerosmith
R&B
Rock
Dance
Queen
Pop
AC/DC
Restorante
Muzikë
Bruno Mars
Nirvana

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!