Giangbe , 19

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
1
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Dongxing, Hainan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe Giangbe
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-25 vjeç

1 interes

Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq

About me

19 tuổi

Gjuhë

Vietnamisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Giangbe