Cat , 27

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
2
interesat
e saja

Vendndodhje

Manila, Metro Manila, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Cat
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 24-35 vjeç

2 interesa

Tё qeshurit
Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Instagram: hoen.hoen8092. I’m Vietnamese..... I visited here, I lived in Vietnam. If you don't have a problem about it, let talk!

Gjuhë

Vietnamisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Cat