Essam , 49

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Gol... Të gjitha

Vendndodhje

Xhakarta, Jakarta Raya, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Essam
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 30-45 vjeç

1 interes

Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

I like and respect honest people

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!