Talia , 19

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Liangjiao, Hainan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe Talia
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-30 vjeç

Gjuhë

Gjuha Kineze

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!