Sandra , 28

Merr lidhjen në app celular
4
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

hjuston, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Sandra
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 24-37 vjeç

4 interesa

Telenoticias21
CNCO
MD El Salvador
Noticias4Vision

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Sandra