Liam , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
31
miqtë
e tij

Vendndodhje

Tijuana, Baja California Norte, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Liam
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-50 vjeç

31 interesa

Steph Davis
Carolina Herrera
Nana Calistar
Chanel
Jeff Provenzano
Johnathan Myers
Gucci
Britney Spears
Megara
Britain's Got Talent
World of Dance
Lazar Angelov
Lana del Rey
Vasco Ribeiro
Alain Clark
Harry louis
Andrew Christian
Backstreet Boys
Chloe Marshall
Jughead Jones
Jay Cutler
Chris Hemsworth BR
Prada
Veronica Lodge
6ix9ine
Haruehun Airry
Daniel S.
Eliad Cohen
Got Talent Global
Tommy Hilfiger
Claire Marshall

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Liam