Gita , 30

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Xhakarta, Jakarta Raya, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Gita
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 25-38 vjeç

1 interes

Mario Tegu

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!