Shellie , 41

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Gray, Maine, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Shellie
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 36-49 vjeç

1 interes

Muzikë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

CEO @ World Trust Media Network.com Email: info@worldtrustmedianetwork.co m

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!