Aaaa , 34

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Bogota, Bogotá D.E., Kolumbia
Shiko sa afër jeni ti dhe Aaaa
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 31-44 vjeç

Gjuhë

Spanjisht