Shawn , 24

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Graduat... Të gjitha

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Shawn
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

5 interesa

Muzikë
R&B dhe Hip-hop
Vitet '90
Rap
R&B

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!