Sergio , 24

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
13
miqtë
e tij

Arsimi

Estu... Të gjitha

Vendndodhje

Boca del Río, Veracruz-Llave, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Sergio
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-39 vjeç

13 interesa

Aventurë
Gatimi
Shkenca & Teknologjia
Fruta Deti
Kuzhina Kineze
Playstation
Muzikë
Kamasutra
Grilata
Histori të vërteta
McDonald's
Futboll
Coca Cola

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Amo leer, hacer deporte, los autos y me gusta bañarme desnudo !!!

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Sergio

Rrjetet sociale

  • 1.142 ndjekës

    Lidhur