Leo , 57

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Leo
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, mbi 42 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Am simple and willing to mingle

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!