Liz , 19

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Puebla, Puebla, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Liz
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-28 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Liz