Lucy , 28

Merr lidhjen në app celular
198
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Campeche, Campeche, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Lucy
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 23-36 vjeç

198 interesa

The Who
Macklemore
Billie Holiday
The Rock is Culture
Westworld
The Cure
Liverpul
iTunes
Moby
Astrid Hadad
Another
Enrique Bunbury
CNN en Español
Amy Winehouse
Toy story
The Killers
Jack White
Fandoms
Cindy La Regia
Clemente Russo
Chico Che y la Crisis
Snoopy & Charlie Brown Peanuts...
Poutine Québecoise
Dada88
Aleks Syntek
Beetlejuice
Apple Music
90's Nickelodeon
Nana Calistar
Mafalda Oficial
Robyn Lawley
Rebel cats
Lana del Rey
Robyn Adele Anderson
The italian coffee company
Steve-O
Ozzy Osbourne
Kokos
The Clash
Inna
New Girl
Nick Mastodon
Los Simpson
Kate nash
Maroon 5
Ellen DeGeneres
Elvis Costello
Brendan Jordan
Hoy
Soraya Montenegro

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Duhan:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Lucy