Brandon Gomez , 25

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Manizales, Caldas, Kolumbia
Shiko sa afër jeni ti dhe Brandon Gomez
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 18-30 vjeç

5 interesa

Argëtim
Udhëtime fundjave
Pulё
Futboll
Sporte

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Sensual.. Estrovertido.. Y muy caballeroso.

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!