Daniel , 22

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
10
miqtë
e tij

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Daniel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-26 vjeç

10 interesa

Gatim Shtëpie
Grilata
Muzikë
Tё qeshurit
Rock
Aksion
Njohje me persona
Filma
Komedi
Relaksim

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Daniel